Step by Step
1. lépés – Tisztítsa meg a szemöldököt és a szempillákat
Távolítsa el a kontaktlencséket. Intensive Eyepearl Sminkeltávolító hab használatával tisztítsa meg a szemek környékét, a szempillákat és a szemöldököt.
2. lépés – Válasszon szempillaalátétet
Fogjon két Intensive szempillaalátétet (normál vagy viaszos) és a strukturált oldalra vigyen fel Intensive Nyugtató krémet.
3. lépés – Helyezze az alátéteket a bőrre
Ez után a bekrémezett oldalukkal lefelé helyezze a szempillaalátéteket közvetlenül a szempillák alá, hogy megóvja a bőrt a festéktől. Vigyázzon, hogy a szempillákra ne kerüljön krém!
4. lépés – Keverje ki a kívánt színt
Közvetlenül használat előtt keverjen össze kb. 2 cm festéket 6 csepp Intensive Krémoxidánssal, amíg krémes állagot nem ér el.

Fontos! Szempilla festéséhez kizárólag csak 2%-os krémoxidánst használjon!
5. lépés – Vigye fel a festéket a szempillákra
Előkészítés után azonnal vigye fel a festéket a szempillákra és a szemöldökre. Bizonyosodjon meg róla, hogy a pillák és a szemöldök minden része teljesen be legyen festve, és hogy sehol nem érintkezik a festék a bőrrel. Figyeljen, hogy vendége folyamatosan csukva tartsa a szemét.
6. lépés – Vigye fel a festéket a szemöldökre
Következő lépésként keverje ki ugyanazt (vagy egy világosabb) színt a szemöldökökre a fenti módszerrel, majd vigye fel a festéket a növésiránynak megfelelően. A felesleges festéket távolítsa el egy vattakorong segítségével, hogy csak a kívánt formában érjen el eredményt.
7. lépés – Hatóidők
A festékek hatóideje a szempillák esetén 2-10 perc, míg a szemöldök esetén 5-10 perc, a kívánt színintenzitástól függően. Minél tovább hagyja hatni a festéket, annál intenzívebb színhatást érhet el. Először a szemöldököket tisztítsa meg, majd ezután távolítsa el a festéket a szempillákról is.
8. lépés – Távolítsa el a szempillaalátéteket
A hatóidő lejárta után óvatosan távolítsa el a szempillaalátéteket, a felesleges festéket pedig törölje le egy száraz vattakoronggal. Mindig a szemektől kifelé töröljön. Szükség esetén használjon Intensive Eyepearl Festékeltávolítót.


Figyelem!

Kizárólag professzionális felhasználásra. A termék allergiás reakciót okozhat. Bármilyen bőrreakció, mint pl. bőrpír, viszketés, pörsenés esetén az érintett területet azonnal mossa le tiszta vízzel, és ne folytassa az eljárást. Konzultáljon orvossal az eljárás megkezdése előtt. Ha szembe jut, alaposan öblítse ki. Viseljen védőkesztyűt.

Video

Szemöldök- és szempillafestés folyamata (angol nyelven)