Rólunk
INTENSIVE EYEPEARL

Rólunk

A Biosmetics több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakértő a szemkozmetikumok terén.
Az Intensive Eyepearl szempilla- és szemöldökfesték család tökéletes, mindenre kiterjedő választékot kínál a professzionális felhasználók számára. Az Intensive Eyepearl termékek gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk a természetes összetevők használatára, melynek köszönhetően gyengéd termékek széles választékát kínáljuk a tartósan ragyogó szemekért.

Biológiai szemkozmetikumok

Az ökológiai tesztek mind jónak, vagy nagyon jónak értékelték a Biosmetics termékeit, míg a konvencionális termékek alacsonyabb pontszámokat értek el.
A szerves kozmetikumokra vonatkozó irányelveket az Európai Tanács fogalmazta meg 2009-ben, és a németországi BDIH kontrollálja. A nem természetes anyagok biokozmetikumok gyártásához való felhasználását nagyrészt megtiltották - pontosan előírják, hogy melyik nem természetes anyagot, milyen mértékben lehet felhasználni a készítményekben. Génmanipulált növények, az azokból származó termékek, illetve állati eredetű termékek nem használhatók a gyártás során.
A Biosmetics a hagyományos termékekkel szemben számos előnyt nyújt. Szinte egyedülálló módon, az ökológiai teszteken jó, vagy nagyon jó minősítést ért el, míg a hagyományos termékek nem bizonyultak ilyen jónak. Még az ismert gyártók szervetlen kozmetikumai sem szerepeltek a teszteken ennyire jól.

Miért is van ez? A szerves kozmetikumokra vonatkozó irányelveket az Európa Tanács fogalmazta meg 2009-ben, és a németországi BDIH kontrollálja. Amennyiben egy gyártó a nem természetes anyagok felhasználását nem tudja elkerülni, abban az esetben pontosan előírják, hogy milyen összetevőkből, mekkora mennyiséget használhat fel a gyártás során.
A génmanipulált növények vagy az abból származó termékek, illetve az állati eredetű termékek használata nem megengedett. Állatkísérletek nem végezhetőek a fejlesztés során. A szerves kozmetikumok bőrbarát, irritatív anyagoktól mentes termékek, melyeket allergiások is biztonságosan használhatnak. A biokozmetikumok alkalmazásával nemcsak ápolja bőrét, hanem egyidejűleg óvja környezetét is, hiszen környezetbarát termékekről van szó.